Andoer kamerastativ

Lite og lett bordstativ til kamera

Veldig mange som fotograferer eller filmer har ulike kamerastativ. Disse har sine fordeler og ulemper. Derfor prøver jeg å dekke et gap mellom de jeg har med et stativ jeg ikke har fra før; bordstativ.

Når man skal filme noe nært på f.eks. et bord, kjøkkenbenk eller andre steder så er det ikke alltid at det store gulvstående kamerastativet får plass. Derfor ønsker jeg å prøve et annet alternativ.

Jeg har både Goriallpod og Fotopro UFO 2. Begge er fine på sine måter at beina er fleksible og man lett kan justere dem og feste kameraet på steder hvor tradisjonelle stativer ikke kan. Men selv disse har noen ulemper og det er å få montert kameraet 100% vannrett. Beina er fleksible men som de får mye kritikk for, de er vanskelige å få rettet på. Ikke umulig. Men vanskelig.

Noen av dere har sett mine videoer hvor jeg er så ivrig at jeg pakker opp postpakker i bilen. Ingen av dere har sett b-scenen som ble så dårlig at de nå ligger i papirkurven på datamaskinen min. Felles for dem er at de er vinklet på en uheldig måte. Kameraet står på skrå eller er rett og slett ikke vinklet på best mulig måte.

Derfor har jeg valgt å kjøpe meg et tredje alternativ: et bordstativ. De navngir modellen som Andoer Mini Handheld Travel Tabletop Tripod Stand. Jeg misternker vel at navnet er rettet mot å få flest mulig treff uansett hva folk søker etter når det gjelder små kamerastativ.

Men det er et lite kamerastativ som passer fint på f.eks. skrivepulten eller kjøkkenbenken. Kanskje til og med på bashboardet i bilen.

Hvorfor jeg valgte denne modellen? Prisen på AliExpress var såpass lav at det var ikke til å unngå. Dessuten så skilte Andoer seg såpass ut blandt de rimelige kamerastativene at jeg tok en sjanse. Nå er det verdt å minne om at jeg har brukt mine egne penger på dette stativet. Og nå gjenstår det å se om det faktisk lever opp til forventningene mine.

Laster inn bilde
Andoer tripod
Dette innlegget er eldre enn 1 år. Hele eller deler av innholdet kan være utdatert eller ikke aktuelt lengre.

Helge Johnsen

Dette er mitt private nettsted. Jeg jobber til daglig som seniorkonsulent i et Norsk IT-selskap. I denne bloggen skriver jeg om store og små ting som rører seg i min private verden. Bloggen består stort sett av tips, egne prosjekter og tanker. Les mer om meg her.

Har du noen tanker eller kommentarer om dette blogginnlegget så finner du meg på en rekke sosiale medier.