Clas Ohlson powerbank

Unboxingvideo

Ingenting er så kjip som å gå tom for strøm på mobilen, kameraet eller nettbrettet når det passer minst. Jeg testet en powerbank fra Clas Ohlson og i denne videoen pakker jeg den ut. Litt forvirret med rekkefølgen?

Siden vi ofte er på tur på steder hvor det ikke alltid er like lett å få ladet mobilen og nettbrett så snek det seg inn et behov for en nødlader. Dette er jo ikke noe nytt i seg selv. Men for min del har jeg hatt en del rimelige varianter fra Kina. Og ingen av dem holder noe av det de lover av kapasitet eller funksjonalitet. Nå overrasker ikke det meg heller.

Så denne gangen gikk jeg for en koster langt mer og som hadde fått en over snittet god omtale fra Clas Ohlson. Den var i tillegg på tilbud.

Så var det denne rekkefølgen da på hvordan jeg kan anbefale en powebank før jeg har pakket den opp. Vel, ingen lever i paradis for alltid. Ikke min powebank heller, for den ene USB-kontakten ble løs og sluttet å fungere. Men Clas Ohlson byttet powerbank på garantien uten å blunke. Dermed kan jeg fortsatt anbefale denne og på nytt pakke den opp (denne gangen foran kamera).

Dette innlegget er eldre enn 1 år. Hele eller deler av innholdet kan være utdatert eller ikke aktuelt lengre.

Helge Johnsen

Dette er mitt private nettsted. Jeg jobber til daglig som seniorkonsulent i et Norsk IT-selskap. I denne bloggen skriver jeg om store og små ting som rører seg i min private verden. Bloggen består stort sett av tips, egne prosjekter og tanker. Les mer om meg her.

Har du noen tanker eller kommentarer om dette blogginnlegget så finner du meg på en rekke sosiale medier.