Livet satt på prøve uten internett og fjernsyn — takk Canal Digital

Livet satt på prøve uten internett og fjernsyn — takk Canal Digital

Kan man gå på veggen av kjedsomhet? JA!

Tidligere i vinter gikk jeg rimelig hardt ut mot avhengigheten av sosiale medier og smarttelefoner. Et slags lite oppgjør med meg selv hvor jeg innså at jeg, som mange andre, er totalt avhengig av sosiale medier og smarttelefon.

Jeg dreper ikke kjedsomheten ved å sjekke mobiltelefonen hvert eneste ledige sekund. Jeg tilfredsstiller en trang til å sjekke mobiltelefonen. Jeg er avhengig av den.

Sitat: https://medium.com/@helgejohnsen/kunne-jeg-klart-meg-med-en-dumtelefon-b5d2d9676a99

De siste dagene har Canal Digital satt mitt vante liv på prøve. Ikke bare mitt liv, men hele familien sin moderne livsstil ble satt på en prøve. En feil hos Canal Digital førte til at vi måtte leve mange dager uten tilgang til fjernsyn og internett.

Det første du tenker nå er at jeg syter voldsomt. Det har du nok rett i.

Det er jo ikke slik at vi har levd uten internett eller fjernsyn tidligere. Vi har f.eks. vært flere dager i strekk på hytta uten tilgang til vår daglige dose underholdning, innlagt vann og strøm. Men da har vi vært forberedt på det. Psykisk forberedt på et liv uten den daglige dosen med skapt underholdning. Vi har med vilje oppsøkt dette livet.

Det er smertefullt når plasteret brått blir revet av uten at man er forberedt. Svært smertefullt. I mange dager har hele familien gått rundt med en uro i kroppen. Det er som om noe mangler. I en svært stor grad.

Klokken 15. Klokken 21. Tiden gikk men feilen ble aldri rettet innen den Canal Digital lovet. Til slutt fjernet de meldingen og skrev at det ikke var noe feil i området. Bedre å lyve helt enn å bryte lovnader gang på gang.Klokken 15. Klokken 21. Tiden gikk men feilen ble aldri rettet innen den Canal Digital lovet. Til slutt fjernet de meldingen og skrev at det ikke var noe feil i området. Bedre å lyve helt enn å bryte lovnader gang på gang.

En faktor som fikk det til å bli litt mer smertefullt var lovnaden fra Canal Digital om at de skulle fikse problemet. Man gikk jevnlig og sjekket om signalene var tilbake. Før man innså at det hele var en løgn.

Jeg tror det er på tide å endre svaret på spørsmålet som jeg stilte meg selv i mitt forrige innlegg: Kunne jeg klart meg med en dumtelefon? JA!