Pure Highway 400 DAB

En kort video

Siden bilen min ikke har innebygd DAB men integrert kart, radio, CD, bluetooth, handsfree osv. som en del av hele pakka så ble løsningen en DAB-adapter.

Jeg har egentlig strittet litt imot å installere DAB-adaper i bilen pga at jeg synes det ikke ser så bra ut og de fleste adaptere forutsetter mye kabling som blir synlig og kan være i veien.

Når lokalradioen blir litt kjedelig og dette DAB-adapteret kom på tilbud på black friday til under halv pris så ble fristelsen stor. Den store fordelen med dette adapteret er at selve kontrollenheten er trådløs. Så da slipper jeg å ha alle disse ledningene over dashbordet på bilen og innstallasjonen er langt enklere. En annen fordel er at kontakten som skal til gods i bilen er magnet så man er ikke avhengig av å skru denne fast.

Se også en lengre video som hvordan adapteret kan monteres.

Dette innlegget er eldre enn 1 år. Hele eller deler av innholdet kan være utdatert eller ikke aktuelt lengre.

Helge Johnsen

Dette er mitt private nettsted. Jeg jobber til daglig som seniorkonsulent i et Norsk IT-selskap. I denne bloggen skriver jeg om store og små ting som rører seg i min private verden. Bloggen består stort sett av tips, egne prosjekter og tanker. Les mer om meg her.

Har du noen tanker eller kommentarer om dette blogginnlegget så finner du meg på en rekke sosiale medier.