Helge Johnsen

Tanker, historier og idéer

Rotskudd av kirsebær

Rotskudd av kirsebærtre

Mitt gamle kirsebærtre skyter opp med rotskudd ute på plenen. Nå har jeg gravd opp tre av dem i et lite håp om å kunne få et tre til.

Les Rotskudd av kirsebærtre
Elektrisk bil koblet med ladekabel

EL-bil, er det verdt det?

Elbiler er kommet for å bli. Men skulle jeg ventet litt til? Selv om jeg føler jeg er en del av en revolusjon så kjennes hele bilholdet litt prematurt ut. Er jeg for tidlig ute som elbileier?

Les EL-bil, er det verdt det?
Skjermbilde av Nettbil sin nettside

Dårlig erfaring med Nettbil

Dette er min personlige erfaring med Nettbil og hvorfor jeg ikke kan anbefale deg å selge bruktbil via Nettbil. Jeg endte opp med et svært dårlig resultat av salget og føler jeg ble ført bak lyset.

Les Dårlig erfaring med Nettbil
Volvo XC40 Recharge

Vi endte opp med å abonnere på en EL-bil

Bilparken i husstanden begynner å dra på årene. Kostnaden ved å eie eldre bil var kommet til et smertepunkt hvor øyene dro seg over til å koste på seg en ny bil. Dråpen som fikk begeret til å renne over var de rekordhøye drivstoffprisene som faktisk gjorde et lite innhogg i sommerferiebudsjettet denne sommeren. Det er ikke ofte jeg komme med personlige innlegg. Men her kommer en aldri så liten sak om den nye bilen vi har anskaffet oss.

Les Vi endte opp med å abonnere på en EL-bil
Bilde av alleksana

Gi bedre feilmeldinger

Feilmeldinger er en del av vårt daglige liv på internett og APP-er. Til og med begynner dette å bli en del av hverdagen i moderne biler. Men vi som utviklere, gir vi en god feilmelding til brukerne våre? Skylder vi på andre eller er feilmeldingen utformet slik at kun vi selv forstår den?

Les Gi bedre feilmeldinger